domingo, 18 de mayo de 2014

Terapia con Aplicació del So. M Àngels Olivé Piñol

CONSULTA:

TERÀPIA amb Aplicació del  SO AMB BOLS TIBETANS + QUARÇ:

Mª Àngels Olivé



 Objectius: Cada bol produeix un so i vibració única, amb una rica gamma de tons harmònics que indueixen a un estat de consciència lúcida i de relaxació profunda (ones alfa i delta). Aquest estat facilita l’harmonització de cos, veu (entesa com energia) i ment.

Cada sessió, pot ser tan sols com a teràpia única o com acompanyament a un altre tècnica complementaria. Es un bany de so i vibració, un massatge energètic a nivell cel·lular que promou la neteja física, mental i emocional, la sanació de teixits, òrgans, l’alliberament de tensions i dolors físics i emocionals, reequilibra, promou insights sobre la persona, i un recentrament integral.
A nivell corporal és com si féssim un massatge cel·lular, influencien en els mecanisme de segregació d’endorfines.. El so va a on hi ha bloqueig o dolor. On hi ha bloqueig s'absorbeix més la vibració.
Tècnica: s’utilitzen diferents mides de bols. Amb tocs diferents s’aconsegueixen  sonoritats i vibracions diferenciades que organitzades en seqüències tracen línies energètiques i mobilitzen els fluxos d’energia corporal. El treball es pot complementa i potencia amb altres instruments sonors.
Poden ser dipositats al voltant del cos físic a la part aurica ( Bany sonor), Les vibracions que arribant dels bols embolcallen al cos de la persona, aportant-li una sensació d’acaronament desestrasant, o dipositat directament en diferents parts  del cos fiscs ( Massatge Sonor). Aquest massatge es realitza per la vibració que produeix el bol directament sobre el cos, en aquest estat la persona no solament te accés a escolar el so de les vibracions, sinó que també a la manifestació física de les mateixes a través de tot el cos, augmentant encara mes la sensació d’equilibri, benestar i plaer.
Generalment es una complement de les dues.
        -       Afluixa i allibera tensions musculars.
-       Relaxa el cos i la ment.
-       Afavoreix la concentració
-       Desbloqueja els xacres.
-       Intensifica i expandeix el cos àuric, que actua com a defensa energètica.
-       Ajuda a l’equilibri entre els dos hemisferis cerebrals, resultant ideal per a persones molt racionals o amb estrès mental
-       Pacients en coma els ajuda a relaxar-se
A tenir en conte en l'ús dels bols:

• Embarassades, durant els tres primers mesos. Però es pot utilitzar i treballant a nivell de l'aura. •Als nadons no directament sempre sobre l'aura.
• Operacions recents o ferides, en zones de teixit fràgil, zona aurica..
• En metrorràgies. Quan hi ha un bloqueig de la regla la vibració ajuda.
• A les pròtesis de metall no treballar directament, sempre sobre l'aura.
• Marcapassos











TERÀPIA DEL SO AMB DIAPASO OM :
El principi bàsic de la sanació amb so es el concepte de ressonància simpàtica (la ressonància que està en la freqüència vibratòria d’un objecte).
Cada àtom, partícula, i molècula està en constant vibració, i per tant te un pols. El pols crea ondes que els nostres sentits perceben com formes (físiques o etèries). Tot lo que te pols, ona i forma, es  a dir, tot lo que hi ha en l’Univers, te un so.
Som so, una orquestra perfecta que s’ha de mantenir organitzada i afinada per estar sans.
El líquid cefaloraquidi es el mediador mes ràpid d’enviar el so fins el racó mes allunyat del nostre cos; es instantani.
Els Diapasons son instruments que vibren en una freqüència específica produint una ona de so única. Aquesta ona te característiques concretes que ens permeten treballar amb diferents parts del cos físic i subtil.
El so que produeixen no te els harmònics naturals que tenen d’altres instruments musicals: bols tibetans, campanes, e inclòs la veu humana.
Les freqüències generades pels Diapasons interactuen amb el cos humà per la capacitat de ressonància simpàtica del mateix, d’aquesta forma apropen vibracions de referència per aconseguir l’harmonia interna.
A través de l’aplicació del so i la intenció podem influir positivament en l’evolució humana cap aconseguir la fita  d’una consciència mes elevada i una forma física mes sana.
Els diapasons donen sons purs, que son representats com a ones pures sinusoïdals, es  a dir, sense harmònics.

- Per activar els ossos i les  articulacions per restablir el moviment i la flexibilitat,  ajudar al desenvolupament del teixit connectiu.. s’estimula el flux de la limfa i la sang en l’àrea d’aplicació accelerant així el procés

curatiu, i fomentant una relaxació profunda i l’eliminació de l’estrès i les toxines de les unions.
- treballar amb els meridians,  els diapasons poden ser eines per practicar una acupuntura vibratòria,  tocant aquests punts reflexos del cos, es pot enviar una senyal vibratòria mes forta i ràpida amb un diapasó que amb una agulla. D’aquesta manera, es poden sintonitzar tots els òrgans. Retornant de forma eficaç  l’harmonia a cada meridians i al seu òrgan corresponent a través de la ressonància simpàtica.
. A proa  de les oïdes (no a menys de 5cm) ajuda també a equilibrar i regular el metabolisme de tots els òrgans que tenen un enllaç directe amb el nervi auditiu. Això te també un potent efecte regulador en to el sistema nerviós, creant una profunda relaxació o estimulació, depenent de quin diapasó  sigui utilitzat..

- Aplicació sobre  el cos subtil o aura. 









No hay comentarios:

Publicar un comentario