domingo, 18 de mayo de 2014

Tècnica Metamòrfica. M Àngels Olivé Piñol

CONSULTA:

TÈCNICA METAMÒRFICA +
SANACIO PER ARQUETIPS
+ HARMONITZACIÓ BOLS TIBETANS
Mª Àngels Olivé 



Què es la Tècnica Metamòrfica ?

Es denominat com un massatge a l’Anima.
 T’apropa a una Met-Amor-fosis, ja que aporta una transformació a la persona, al connectar-se amb la seva pròpia conciencia, que l’ajudarà a trobar el camí a la Salud, l’Harmonia i Equilibri propi.
Es una tècnica de teràpia prenatal creada per Robert St. John, reflexòleg.
Tècnica de les denominades vibracionals, molt poderosa, que ajuda a des bloquejar la energia acumulada en forma de nusos, cristal·litzacions,...., que dificultava el moviment i el fluir natural de l’energia vital.
Es un treball que es realitza de forma senzilla, molt suau i amorós als peus, mans i cap, en aquestes zones es troba reflexada l’estructura temporal del període de gestació de la persona.
On es mobilitzant les capes vibracionals on s’han implantant aquelles emocions que han anat   produint els bloquejos, nusos, cristal·litzacions que la persona anat assumint com a seves des del moment de la concepció, tot l’embaràs i el moment del part.  
Finalitat de que puguem contactar de forma profunda amb la nostra força vital i alliberar el   nostra potencial per l’evolució personal.
La seva aplicació es de gran efectivitat en processos de transformació, de malalties, de creixement i evolució personal, en pacients que presenten desequilibris,. En el moment mateix de la transició cap a la mort,....


Sanació per Arquetips ?
Segons Karl Jung, un Arquetip es la imatge o impressió innata que totes les persones tenen en comú i que la trobem en la mentalitat col·lectiva inconscient. Un arquetip es una imatge menta instal·lada en el subconscient de tots els esser humans des dels temps immemorials.
També s’utilitza per l’aplicació de formes geomètriques que representen la formació energètica de cada una de les parts del nostre cos físic, emocional, mental i espiritual, i la finalitat es la de sanar i equilibrar al esser viu. L’arquetip es la essència energètica d’algo. Es la idea que anticipa la manifestació en la matèria.
La forma de l’arquetip ens permet un diagnòstic d’una forma rapida i directa. Així amb les nostres mans i en un estat de relaxació, es pot troba on hi ha la malaltia, bloquejos o desequilibris d’energia, i desprès observar si això s’ha corregit correctament, ja que s’ha produït un canvi arquetípic. La Técnica es fonamenta en la Geometria Sagrada, els arquetips son figures geomètriques, amb lo qual el subconscient del receptor els accepta e integra amb facilitat. Es substitueixen els codis incorrectes, malalts, per codis saludables i sanats, con aquesta informació entra a las diferents capes energètiques que envolta a l’esser humà. L’Arquetip adquireix vida en el moment que es projecta ( Sanació a distancia o directa damunt del cos). També denominada Sanació Espiritual.
Harmonització + Massatge per so : Bols Tibetans + Diapasons OM
La vibració i so, que produeixen els bols, cada un te una freqüència única, ajuda a modificar les des-harmonies o desequilibris energètiques de les cèl·lules, òrgans,..... del cos humà. Acompanyant al treball realitzat conjuntament amb les altres tècniques.

No hay comentarios:

Publicar un comentario