viernes, 27 de enero de 2017

QUI SOM

    · Maria Àngels Olivé Piñol
     Responsable - Coordinadora del  Projecte ESPAI VIBRACIO. 
    Escola Vida i Salut. Medicina Integrativa.  
    Tècnic - Coach Holístic
    Fa ja quasi 40a que treballo en el mon sanitari, primer a Tarragona i ara a Valls, he vist multitud de canvis i  progressos, que mai hagués pogut pensar.
    Cada vegada més contenta i compromesa amb l’obertura que s’està realitzant des del mon sanitari envers les tècniques  complementaries - holistiques, donant una nova visió integral  i global a l’atenció de la persona, d’una forma molt sua i tranquil-la.
    Aquest treball hem permet treballar en alguns moments amb el naixement i en altres  amb la mort, tot això aportant un gran enriquiment, comprensió i compassió per mi com a persona i envers els altres.
    Tècnic de Radiodiagnòstic  -  Pius Hospital de Valls.
    Fa ja quasi 26 anys que d’una forma sense ser prou conscient del canvi que s’estava  produint en mi, vaig començar a introduir-me en les tècniques complementaries e integradores.
    Vaig començar a realitzar un treball personal profund i gratificant, encara que en alguns  moments quan estàs  immers en ell, un no es prou conscient d’aquest fet.
    Fer  el camí de Santiago 2008, per mi va ser amb el pas del temps, un canvi profund i una nova  visió, una forma més entenedora del camí que estic fent. 
    La vida s’encarregat de portar-me fins aquí, mica en mica, produint-se canvis interns i  externs, que segur aniran produint-se cada vegada que faig un nou pas en el meu camí, en el meu compromis intern i profund.
    Agraint en tot moment a l’Univers la seva aportació en el meu procés, les persones que  vaig retrobant de nou i que m’acompanyen a creixa. Els que han estat, els que estan i els que ara arriben.
    Recordant que aquest camí un decideix en cada moment com el vol fer i el seu ritme, tenim clar cap on vol o  sap internament cap on ha d’anar.
    El que m’agrada recorda e intento compartir: " La nostra vida es un camí, en cada moment el  podem dibuixar de nou, es interessant i bo tenir clar cap on volem anar, però també poder  mirar amb Amor tot allò ja recorregut i realitzat i des de la Comprensió i l’Alegria poder mirar tot aquell trajecte que encara queda per recórrer, que  ens permetrà seguir creixent. Decidin esta present i disfrutar per mi en la meva Vida i viva". Cada cop entenc i hem permetro entrar en Sintonia amb la Vida, permetent que la Voluntat de la Vida  es pugui manifestar sense interferir la meva voluntat.
    Informació  sobre  el  meu  treball  amb  les tècniques  complementaries com a complement  en el treball de informar, acompanyar  i ajudar a mantenir la salut d’una forma global, amb  equilibri i harmonia, ajudant-nos a observar i potencia la responsabilitat de cada un de nosaltres amb mantenir-la. Reconeixent i acceptant el nostre ritme en el camí que hem decidit recórrer des de l’Amor, Comprensió i Compassió envers nosaltres.

    2002 fa ser el meu inici amb Constel·lacions Familiars, d’aquí un gran aprenentatge en el qual encara segueixo formant-me.

    Sempre en mi hi ha un esperit de trobar informació que m’aporta i ens aporti a una major estabilitat, harmonia i pau interna. On el caminar diari sigui mes fàcil i senzill, des de la responsabilitat plena i adulta.
    Treballo aplicant:
    Reiki Usui, Reiki Karuna Ki,  Kinesologia ( AR ), Kinegeneologia (AR) en memorias Prenatals. 
    Arquetipus de Sanació, 
    Treballs amb Flors de Bach. Essències  Orquídies Amazones.  Flors de Bush Australia. Tècniques  Energètiques Programació Neurolingüística  (PNL),
    Facilitadora de Constel·lacions  Quantiques, Energia Ilahinoor,  Geometria Sagrada ( Sanació Inca ). 
    Xamanisme Inka  ( Iluminacións - Extraccions )Sanació i Roda Sanació  Tècniques de Conciencia Nativa.
    Tècnica Metamòrfic, 
    Lectures  de Registres Akàsics (RA). Colorterapia. Cristaloterapia. Treballs aplicant Codis de Llum KAI 
    Magnified Healing ® 1era.Fase (Sanació Magnificada). Massatge Holístic. Massatge  Atlante ©™ Inivell.
     Harmonització per so Bols tibetans i diapasó OM. 


    Mestra Reiki Usui Sistema Tradicional. GrandMaster Reiki.
    Formadora de Reiki Usui
    Formadora  d’Energia Ilahinoor
    Formadora Tècnica Metamorfica

    Facilitadora Constel.lacions Familiars
    Acompanyament en els Procesos de Perdues i Dols.
    Acompanyament en el Dibuix d'Arbre Familiar
    Facilitadora en Procesos de Canvis
    Treballs i Exercicis de Psico-Bio-Emocionals amb PNL.
    Directora - Responsable d'Espai Vibració ( lloc físic) Espai Vibracio. Alcover fins Agost 2017
    Hem pots trobar a :
    Font de la Salut a Valls.

    En Formación de Reiki Colabora:
    LOLI EXPOSITO RODRIGUEZ - Mujer Medicina

    TÉCNICO HOLÍSTICO
    Maestra y Sanadora en Chamanismo Inca

    Munaykis
    Acompañante en Procesos de Pérdidas y Duelos.
    Ilahinoor.
    Maestra Reiki Usui.

    En formación Conciencia Nativa con Aurora Burriel – Shamballa soul space.
    Lo que me gusta recordar e intento compartir: Nuestra vida es un camino, en cada momento lo podemos dibujar de nuevo, es interesante y bueno tener claro hacia dónde deseamos ir, pero también podemos mirar con Amor todo el camino ya recorrido y realizado, desde la Comprensión y la Alegría poder mirar todo el trayecto que aún queda por recorrer, que nos permite seguir evolucionando, con la responsabilidad de una persona adulta. Soltar todo lo traspasado.

    Colabora con Espai Vibració.
    www.espaivibracio.blogspot.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario